bc

SİYAH +18 (TÜRKÇE)

book_age18+
11.6K
FOLLOW
114.4K
READ
billionaire
dark
HE
arrogant
badboy
kickass heroine
mafia
billionairess
bxg
cheating
musclebear
like
intro-logo
Blurb

"Gitmek istiyorsan git..." Dedi bana kapıyı göstererek "ama nasıl tek geldiysen öyle gidersin Dilşah" diye bağırdı.

Dolan gözlerim ile yutkundum. "Saçmalama iki çocuğumu sana bırakıp gidecek değilim"

"O zaman sineye çekip oturacaksın Dilşah" sinirle gözlerim döndü. Beynime kan hücum etti neredeyse "ne demek sineye çek. Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu Bozgun. Senin yaptığını ben yapsam, ben aldatsam ne yapardın" diye benim sesim onu geçti. Yükseldim, hala hazmedemiyordum, zaten hazmedilecek bir şey değildi. Bir de sineye çek otur diyordu. Neyini sineye çekseydim.

Aldatmıştı ya aldatmış. Bundan ötesi yoktu. Ben herşeyim bellediğim adam benden başkasına gitmişti.

"Aldatmadım lan. Kendi kendine kurup durma"

"Kurmuyorum Bozgun. Olanı dillendiriyorum" diye bana ihanet eden gözyaşlarımı sertçe yüzümden sildim. Bana herkes ihanet ediyordu annem, babam, kocam... Nasıl yapabilirdi.

"Çocuklarımı da alıp gideceğim. Boşanacağım senden"

"Git boşa..." Dedi tekrar o indiği yerden yükselerek tekrar bağrışlarımız bizi esir aldı. "Bak ki hangi avukat seni benden boşuyor. Hiç kimse seni benden alamaz. Beni dinleyeceksin önce, Ha yine gitmek istiyorsan tek başına gidersin Dilşah"

chap-preview
Free preview
ÖNİZLEME
"Gitmek istiyorsan git..." Dedi bana kapıyı göstererek "ama nasıl tek geldiysen öyle gidersin Dilşah" diye bağırdı. Dolan gözlerim ile yutkundum. "Saçmalama iki çocuğumu sana bırakıp gidecek değilim" "O zaman sineye çekip oturacaksın Dilşah" sinirle gözlerim döndü. Beynime kan hücum etti neredeyse "ne demek sineye çek. Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu Bozgun. Senin yaptığını ben yapsam, ben aldatsam ne yapardın" diye benim sesim onu geçti. Yükseldim, hala hazmedemiyordum, zaten hazmedilecek bir şey değildi. Bir de sineye çek otur diyordu. Neyini sineye çekseydim. Aldatmıştı ya aldatmış. Bundan ötesi yoktu. Ben herşeyim bellediğim adam benden başkasına gitmişti. "Aldatmadım lan. Kendi kendine kurup durma" "Kurmuyorum Bozgun. Olanı dillendiriyorum" diye bana ihanet eden gözyaşlarımı sertçe yüzümden sildim. Bana herkes ihanet ediyordu annem, babam, kocam... Nasıl yapabilirdi. "Çocuklarımı da alıp gideceğim. Boşanacağım senden" "Git boşa..." Dedi tekrar o indiği yerden yükselerek tekrar bağrışlarımız bizi esir aldı. "Bak ki hangi avukat seni benden boşuyor. Hiç kimse seni benden alamaz. Beni dinleyeceksin önce, Ha yine gitmek istiyorsan tek başına gidersin Dilşah" "gitmem" diye direttim, "çocuklarımı almadan asla gitmem, merak etme babalarını kötüleyecek değilim. Ne kadar kötü olursak olalım yapmam. Sende de kalır bende de kalır. Medeni bir şekilde boşanalım istiyorum" güldü şaşkın şaşkın baktım deli miydi. Daha sonra öyle bir buza çevrildi ki suratı kaşları uzun kirpikleri üzerine dek çatıldı "medeni mi? Asla seni boşamam Dilşah bunu bil. Git aç dava bak bakalım kim seni benden boşayacak. Medeniymiş sikerim medeniyetini. Ağzımı bozdurma benim çık yukarı beni bekle. Geleceğim her şeyi konuşacağız"

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

KANLI LEKE

read
94.3K
bc

SAPLANTI

read
22.5K
bc

Kara Kalem 156 Numara

read
52.1K
bc

Mor Salkım +18

read
21.6K
bc

SENİ TANIYORUM

read
5.6K
bc

Tatlı Bela

read
11.5K
bc

Yaz Düşü

read
5.5K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook