bc

Gece

book_age18+
16.9K
FOLLOW
80.1K
READ
dark
twisted
sweet
humorous
heavy
lighthearted
serious
mystery
scary
like
intro-logo
Blurb

"Ya sen kimsin ki karışıyorsun ha sevgilim misin? , kocam mısın?" diyerek yüzünü haykırdım. O da iyice yüzüme doğru eğildi dudaklarımızın arasında santimle vardı ve bu durum hiç hoşuma gitmiyordu ama ona inat geri çekilmedim gözlerimi kısarak gözlerine odaklandım.

" yakında" dedi. Ne diyordu bu ne 'yakında'.

"ne diyorsun" dedim. "kocan olacağım diyorum yakında kendini buna hazırlasan iyi edersin karıcığım"

Sertçe yutkunup "nereden çıktı, neyden bahsediyorsun sen" dedim. Gözlerini hiç ayırmadan "böyle karar verildi evleneceğiz" dedi.

"Pardon kim karar verdi" dedim hırçınlaşarak, sabrım bitiyordu aktanın saçmalıklarını artık dinleyemeyecektim.

"Yer altı"

chap-preview
Free preview
ÖNİZLEME
GECE BAŞLIYOR... "Ya sen kimsin ki karışıyorsun ha sevgilim misin? , kocam mısın?" diyerek yüzünü haykırdım. O da iyice yüzüme doğru eğildi dudaklarımızın arasında santimle vardı ve bu durum hiç hoşuma gitmiyordu ama ona inat geri çekilmedim gözlerimi kısarak gözlerine odaklandım. " yakında" dedi. Ne diyordu bu ne 'yakında'. "ne diyorsun" dedim. "kocan olacağım diyorum yakında kendini buna hazırlasan iyi edersin karıcığım" Sertçe yutkunup "nereden çıktı, neyden bahsediyorsun sen" dedim. Gözlerini hiç ayırmadan "böyle karar verildi evleneceğiz" dedi. "Pardon kim karar verdi" dedim hırçınlaşarak, sabrım bitiyordu aktanın saçmalıklarını artık dinleyemeyecektim. "Yer altı" Şaşkınlıkla yüzüne baktım, ne saçmalıyordu. Kendini ne sanıyordu da benim hayatım hakkında söz sahibi oluyordu. Hayretle karşımda bana bakan adama öfkeli bakışlarımı sundum. Kafayı yemek üzereydim. 'Saçma sapan konuşup canımı sıkma "diyerek karşı çıktım.  Gözlerini irileştirip" Bana mı dedin " diyerek eliyle kendini işaret etti." Evet sana dedim beğenemedin mi " " Kiminle konuştuğunu unutuyorsun "diyerek yüzüni yüzüme yaklaştırdı." Benimle düzgün konuşmadığın sürece benden tek bir cevap anlamayacaksın " dedi.  *** İLK ÖNİZLEMEYLE SİZLERİN KARŞISINDAYIM.  YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?  HANGİ TARİHTE OKUDUNUZ?  WATTPAD'DEN BURAYA GELDİK. HER GÜN YENİ BÖLÜME SİZLERLE OLACAĞIM. DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR?  KİTAP KARAKTERLERİM.  ERVA ATEŞ  AKTAN ENER KESKİN GÜL ELA KESKİN AYŞE ARAS OĞUZ YENER  ATAKAN GÜLER  EMRE  İNSTAGRAM ADIM : 1NİGHTM  YENİ BÖLÜM ALINTILARI İNSTAGRAM ÜZERİNDEN GELECEK 

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

PRENSİN KORUMASI

read
8.6K
bc

Zor Ajanlar

read
1K
bc

O KIZA ŞİMDİ BAK

read
4.0K
bc

KIRIK ANILAR MAHZENİ

read
1.7K
bc

GECE GÜNEŞİ

read
2.1K
bc

KARANLIĞIN GÖLGESİ

read
2.5K
bc

GİZ

read
6.8K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook